voetbalzone

Tabloid pakt uit met bizar bericht: 'Guardiola wil duur viertal voor City'

Bart Kruyt07 jan 2016, 06:10
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 06:10
Advertentie

Manchester City lijkt zich in de huidige transferperiode rustig te gaan houden, maar zou na dit seizoen wel weer eens helemaal los kunnen gaan. Josep Guardiola heeft aangegeven dat hij na zijn vertrek bij Bayern München aan de slag wil in de Premier League en de tabloids zijn er zeker van dat City zijn nieuwe werkgever zal worden. Guardiola moet daar voor een revolutie gaan zorgen.

In de kranten wordt al haast dagelijks gespeculeerd over mogelijke versterkingen die Guardiola naar City zou willen halen en The Sun maakt het donderdag wel heel erg bont: deze tabloid, die sowieso altijd vol staat met wilde geruchten, schrijft dat Guardiola vier belangrijke doelwitten heeft. Dit zijn niet de minste spelers; het gaat om Lionel Messi, Gerard Piqué, David Alaba en Paul Pogba.

Guardiola won met Messi en Piqué zo’n beetje alles wat er te winnen valt bij Barcelona en zou in Engeland dus weer willen samenwerken met het duo. Vooral voor de komst van Messi zal heel veel geld nodig zijn. Alaba werkt momenteel samen met Guardiola bij Bayern München, terwijl Juventus-middenvelder Pogba al geruime tijd op de verlanglijst van zowel City als van Guardiola staat.

Bezig met laden …