voetbalzone

Tadic: ‘Ik weet officieel nog van niets, en zeg dus niets’

Erik van Dam25 aug 2013, 17:49
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2013, 17:49
Advertentie

FC Twente verkocht deze zomer Leroy Fer, Nacer Chadli en Nikolay Mihaylov en zag daarnaast ook Douglas weggaan. De club neemt liever geen afscheid van linksbuiten Dusan Tadic, die zich goed manifesteerde in de eerste weken van het seizoen. De Serviër sluit zelf ook niet uit dat hij gewoon in De Grolsch Veste blijft spelen. Tegelijkertijd kan hij niet honderd procent toezeggen dat hij blijft.

/

Er gaan veel geruchten rond over de 24-jarige Tadic. Er wordt gefluisterd dat er Russische clubs zijn, waaronder Douglas’ nieuwe werkgever Dinamo Moskou, die het voorzien hebben op de creatieveling. Na het verlies van zondag bij Vitesse (1-0) werd Tadic door NUsport gevraagd naar de vermeende belangstelling van de Moskovieten. Hij kon de interesse niet bevestigen.

“Ik zeg bij voorbaat nergens ‘nee’ op. Jij noemt nu Dinamo Moskou als geïnteresseerde club, ik weet officieel nog van niets, en zeg dus niets, maar uitsluiten doe ik ook niets”, aldus de ex-speler van FC Groningen en Vojvodina. “Dat kan ook niet, want je hebt het zelf nooit helemaal in de hand als speler. Het ene moment zit je hier, het andere moment daar, zo gaat dat in het hedendaagse voetbal.”

Bezig met laden …