voetbalzone

Talent van Man City: ‘Ik zal hem nooit vergeten, waar hij ook naartoe gaat’

Gijs Freriks17 mei 2016, 00:10
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2016, 00:10
Advertentie

Kelechi Iheanacho kijkt uit naar het nieuwe seizoen. De negentienjarige aanvaller maakte in het huidige voetbaljaar veertien doelpunten voor Manchester City en denkt onder de nieuwe manager Josep Guardiola nog meer te kunnen leren.

/

“Er komt een geweldige manager bij de club en daar kun je alleen maar tevreden over zijn. Ik moet hard werken en dan zie ik wel wat er gebeurt. Pep is natuurlijk een trainer die een van de grootste ploegen van Europa heeft getraind en veel heeft gewonnen. Ik denk dat hij dat bij ons ook kan laten zien. Ik hoop dat hij mij helpt om mijn spel te verbeteren en dat we samen veel prijzen kunnen winnen”, aldus de Nigeriaan.

In het interview met ESPN voegt Iheanacho eraan toe Manuel Pellegrini te gaan missen: “Hij is een bijzondere trainer voor mij en heeft geweldige dingen gedaan in mijn leven. Hij heeft mij bij de eerste ploeg gehaald en ik ben erg blij voor hem, voor wat hij allemaal bereikt heeft met dit team. Ik zal hem nooit vergeten, waar hij ook naartoe gaat. Ik vind het niet leuk dat hij weggaat, maar dit is voetbal en daarin kan alles gebeuren.”

Bezig met laden …