voetbalzone

Talent van Man City imponeert: ‘Een droom is voor mij uitgekomen’

Gijs Freriks08 mei 2016, 09:15
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2016, 09:15
Advertentie

Kelechi Iheanacho kan terugkijken op een mooi seizoen. De negentienjarige aanvaller heeft niet altijd een basisplaats bij Manchester City, maar schopte het wel tot dertien doelpunten en zeven assists in het eerste elftal van the Citizens. “Mijn record is niet slecht”, aldus de Nigeriaan tegen Sky Sports.

/

“Dit seizoen is geweldig geweest voor zowel mij als het team. Ik maak doelpunten en help het team. Dit seizoen is dus niet slecht en ik moet gewoon hard blijven werken. Ik begin nog maar net en er komen meer kansen aan. Als ik hard blijf werken in de trainingen en wedstrijden, dan kom ik er. Ik ben ervan overtuigd dat ik tegenwoordig echt deel uitmaak van het eerste elftal, maar moet niet zweven. Ik moet hard blijven werken”, aldus de tweevoudig A-international.

Iheanacho zegt het ook dat het een mooie ervaring was om Champions League-voetbal te spelen: “Het was geweldig, ik ben blij dat ik er heb gespeeld. Daarmee is een droom van mij uitgekomen. We hadden niet op die manier achter moeten komen tegen Real Madrid, maar ook dat is voetbal. Het is nu voorbij en we moeten ons focussen op de resterende wedstrijden”, besluit het talent, dat in de winter van 2014 werd overgenomen van de Taye Academy.

Bezig met laden …