voetbalzone

Talentvolle PSV’er Rayhi tekent tweejarig contract in Eindhoven

Erik van Dam22 jul 2013, 15:43
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2013, 15:43
Advertentie

Mohamed Rayhi heeft maandag zijn handtekening gezet onder een contract tot 2015 bij PSV, meldt de club maandag via de officiële kanalen. De negentienjarige middenvelder maakt dit seizoen deel uit van Jong PSV; vorig seizoen kwam hij uit voor de A1 van Phillip Cocu. Rayhi zal proberen zo nu en dan een training af te dwingen bij het eerste elftal en van daaruit verder te bouwen aan zijn toekomst.

/

Rayhi bevestigt het zetten van zijn handtekening via zijn eigen Twitter-account. Hij maakt al tien jaar deel uit van PSV: in het seizoen 2003/04 sloot hij aan bij de E-pupillen van de Eindhovenaren. Eerder deze maand maakte Rayhi een hattrick in de eerste oefenwedstrijd van zijn club in de voorbereiding, tegen sv Dosko.

Hij maakte ook indruk met enkele fraaie acties in de afscheidswedstrijd van Mark van Bommel, afgelopen vrijdag in het Philips Stadion. Hij speelde toen mee met PSV. De dag erop nam hij een doelpunt voor zijn rekening in het oefenduel dat Jong PSV afwerkte met Elazigspor. Komend seizoen komt Jong PSV uit in de Jupiler League. “Dit is waar ik altijd van gedroomd heb en waar ik altijd voor gewerkt heb”, zegt Rayhi. “Een jongensdroom. Ik ben in Eindhoven geboren en ben trots dat ik nu een contract getekend heb.”

Bezig met laden …