voetbalzone

'Te oude' Ooijer geen optie voor PSV

20 dec 2007, 15:21
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2007, 15:21
Advertentie
Andre Ooijer heeft de kans om terug te keren naar Nederland, maar op een terugkeer bij PSV hoeft men niet te rekenen. De Eindhovenaren laten bij mondde van technisch directeur Stan Valckx weten dat Ooijer 'geen optie is'. Feyenoord, AZ en Ajax zouden wel geïnteresseerd zijn.

De laatste drie clubs zijn op zoek naar een ervaren centrumverdediger en zouden de komst van de mandekker die momenteel bij Blackburn Rovers op de loonlijst staat wel zien zitten. PSV heeft geen belangstelling, zegt Valckx in voetbalmaandblad ELF. De td meent dat de inmiddels 33-jarige Ooijer ‘te oud’ is. "Qua leeftijd en blessuregevoeligheid is hij niet echt interessant meer voor ons", zegt Valckx.

"We hebben er intern wel over gesproken", geeft Valckx toe. "Maar hij is geen optie voor ons. De afgelopen zeven jaar heeft hij telkens een derde van het seizoen gemist door blessures. We zoeken daarnaast naar iemand met het oog op de toekomst."

Ooijer speelde ruim acht seizoenen voor PSV voordat Blackburn Rovers hem vorig jaar overnam. In Engeland speelde de verdediger tot dusver 35 competitiewedstrijden. Zijn contract loopt komende zomer af.
Bezig met laden …