voetbalzone

'Tegen Ajax en PSV hebben we laten zien dat we dan op ons best zijn'

Bart Kruyt17 nov 2012, 10:50
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2012, 10:50
Advertentie

FC Utrecht probeert zondag de zure smaak van de 4-0 nederlaag bij RKC Waalwijk weg te spoelen. De ploeg van Jan Wouters krijgt dit weekend bezoek van FC Twente en doelman Robbin Ruiter ziet kansen tegen de nummer twee van de ranglijst: "Tegen voetballende ploegen zijn wij op ons best, dat hebben we laten zien tegen Ajax en PSV", zegt hij in De Telegraaf.

/

Ruiter is er dan ook niet rouwig om dat er zondag een hoogvlieger op bezoek komt in Utrecht. "We kunnen lekker onbevangen het veld instappen", blikt de keeper vooruit. "Tegen een titelkandidaat hebben we niet veel te verliezen. Als we na zo’n zeperd tegen een degradatiekandidaat zouden spelen, zou de druk toch heel anders zijn."

"We mogen blij zijn met hoe we er nu voorstaan, maar we mogen niet tevreden zijn. Ik vind dat met deze groep Europees voetbal haalbaar moet zijn", vervolgt Ruiter. "Daarmee leg ik de lat hoog." Utrecht staat momenteel zesde op de ranglijst en heeft evenveel punten als Feyenoord en Ajax, maar een minder doelsaldo.

Bezig met laden …