voetbalzone

‘Tegen mij heeft hij nooit gezegd dat hij ongelukkig is’

Erik van Dam03 dec 2015, 21:27
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2015, 21:27
Advertentie

Vorig seizoen maakte hij veertien doelpunten, dit seizoen staat de teller op nul. Vorig seizoen vierde hij de landstitel met Chelsea, maar dit seizoen is de titel verder weg dan ooit. Eden Hazard maakt lastige tijden door bij zijn club en is totaal uit vorm, maar broer Thorgan zegt dat hij toch nog steeds op zijn plek is in Londen. Thorgan heeft van Eden geen onvertogen woord gehoord over diens situatie op Stamford Bridge.

voetbalzone

“Tot nu toe heeft hij tegen mij nooit gezegd dat hij ongelukkig is bij Chelsea. Ik denk dus dat hij er nog altijd gelukkig is”, vertelt Thorgan aan FourFourTwo. “Hij maakt deel uit van één van ’s werelds grootste clubs, won vorig jaar veel prijzen... Dit seizoen is het wat moeilijker, ja, maar zo kan voetbal zijn. Iedere speler en iedere club maakt ook lastige tijden door”, weet Thorgan, die voor Borussia Mönchengladbach uitkomt.

“Volgens mij heeft Eden het nog gewoon naar zijn zin bij Chelsea, maar je moet het eigenlijk aan hemzelf vragen. Ik kan niet voor hem spreken. Ik denk dat hij vorig jaar al heeft aangetoond dat hij goed samen kan werken met José Mourinho en Mourinho met hem. Ik weet dat journalisten het leuk vinden wanneer het niet goed gaat, ze zoeken altijd naar brandhaarden. Maar van problemen tussen Eden en Mourinho heb ik niets gehoord”, verzekert Thorgan. “Nooit.”

Bezig met laden …