voetbalzone

Tegenstander Oranje kan overal heen: ‘We hebben het hier over een topper’

Erik van Dam02 jul 2014, 10:51
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2014, 10:51
Advertentie

Costa Rica verbaasde vriend en vijand, door in de groepsfase van het WK 2014 te winnen van Uruguay en Italië en nog gelijk te spelen tegen Engeland. Los Ticos klopten vervolgens ook nog eens Griekenland in de achtste finales en staan aanstaande zaterdag oog in oog met Nederland. De Costa Ricaanse internationals staan nu volop in de schijnwerpers en met name Joel Campbell maakt reclame voor zichzelf.

voetbalzone

De 22-jarige aanvaller scoorde tegen Uruguay en maakte in de andere wedstrijden een sterke indruk. Hij staat al een paar jaar onder contract bij Arsenal, dat hem echter nog geen kansen gaf in de Engelse competitie. Arsène Wenger stemde de voorbije jaren in met verhuurperioden voor Campbell bij Lorient, Real Betis en Olympiacos Piraeus. De kans is groot dat Campbell nu niet weer verhuurd zal worden.

“Er zijn verschillende clubs uit het topsegment, die al navraag hebben gedaan naar deze jongen”, zegt zaakwaarnemer Roger Lacey trots. “We hebben het hier over een topper, die echt iedereens aandacht heeft weten te trekken. AC Milan wordt genoemd, maar die club is nog niet concreet geworden. Voorlopig is hij nog eigendom van Arsenal en na het WK 2014 zal zijn toekomst besproken worden”, geeft Lacey aan. Campbell zelf zei een paar dagen geleden nog dat zijn toekomst in principe in Londen ligt.

Bezig met laden …