voetbalzone

Tegenvallende Camoranesi kan na halfjaar alweer vertrekken bij Stuttgart

Bart Kruyt13 jan 2011, 09:46
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2011, 09:46
Advertentie

Afgelopen zomer haalde VfB Stuttgart Mauro Camoranesi met hoge verwachtingen binnen, maar de samenwerking met de Italiaans international is vies tegengevallen. Slechts een paar maanden na het tekenen van het contract mag Camoranesi alweer op zoek naar een nieuwe werkgever. De zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller is aan het werk gezet.

/

De balans van de 34-jarige Camoranesi in Duitsland is niet positief: zeven wedstrijden, geen doelpunten en één rode kaart. De werkgever van Khalid Boulahrouz had beduidend meer verwacht van de aanvaller, die afgelopen zomer werd overgenomen van Juventus. Camoranesi tekende voor een jaar bij Stuttgart, maar mag halverwege deze verbintenis alweer vertrekken.

"We hebben met hem gesproken op het trainingskamp en zijn het eens geworden over een vertrek. Wanneer een club zich meldt zijn wij bereidt mee te werken aan een vertrek", zegt technisch directeur Fredi Bobic van Stuttgart in de Duitse media. Camoranesi, die tussen 2000 en 2010 op de Italiaanse velden actief was, wil weer terug naar de Serie A of anders naar zijn vaderland Argentinië.

Bezig met laden …