voetbalzone

Tegenvaller voor PSV en van liesblessure herstellende Willems

Bart Kruyt21 jan 2013, 09:35
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2013, 09:35
Advertentie

PSV speelt aankomend weekend tegen Heracles Almelo en het is de vraag wie er in dit duel als linksback zal spelen. Erik Pieters keerde tegen PEC Zwolle terug in de basis, maar kreeg een directe rode kaart en zal dus geschorst worden. Bovendien kan Pieters de komende weken sowieso niet in actie komen voor PSV, omdat hij met een wond in zijn onderarm in de lappenmand zit.

/

In de eerste seizoenshelft ontbrak Pieters ook al, toen door een voetblessure, en voor de winterstop werd hij vervangen door Jetro Willems. Hij kampt echter met liesklachten en zou maandagavond zijn rentree maken bij de beloften, die tegen Jong FC Groningen zouden spelen. Deze wedstrijd is echter afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.

De achttienjarige Willems kan dus geen ritme opdoen en het is de vraag of Dick Advocaat bereid is om zaterdagavond een risico te nemen met de vleugelverdediger. PSV staat na vrijdag tweede in de Eredivisie en heeft een punt minder dan FC Twente, terwijl Heracles negende staat op de ranglijst.

Bezig met laden …