voetbalzone

Telefonisch miljoenenbod Napoli op beoogde opvolger Cavani mislukt

Erik van Dam10 jul 2013, 00:40
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2013, 00:40
Advertentie

Napoli verkoopt Edinson Cavani eerdaags aan Paris Saint-Germain en wil dat Leandro Damiao el Matador opvolgt in Stadio San Paolo. De Napolitanen worden al weken in verband gebracht met de 23-jarige aanvaller en hebben nu ook een telefonisch bod uitgebracht op de Braziliaan. Internacional, de club waar Damiao nog vier jaar onder contract staat, gooide de hoorn er echter snel op.

/

“We hebben een telefonisch bod van achttien miljoen euro van Napoli ontvangen, dat hebben we via zijn zaakwaarnemer gehoord”, zegt sportief directeur Luis César Souto de Moura tegen Lancenet. “Zo’n bod accepteren wij niet. Hij gaat op zeker spelen op het WK 2014 en we hebben ook nog niet over een vraagprijs nagedacht, simpelweg omdat we hem niet willen verkopen. Het bod dat is gedaan was lager dan dat de speler waard is.” Volgens de Braziliaanse media zal Colorado wél akkoord gaan bij een iets hoger bod van twintig miljoen.

Mocht Napoli er alsnog in slagen om Damiao, die ook in de serieuze belangstelling staat van onder meer Tottenham Hotspur, Zenit Sint-Petersburg en Southampton, in te lijven, dan telt Rafael Benítez dus opnieuw veel geld neer voor een zomerse versterking. De coach verzekerde zich dinsdag van de komst van José Callejón van Real Madrid (10 miljoen) en legde met Napoli ook al onder anderen Dries Mertens (9,5 miljoen) vast. Damiao zou dus de volgende miljoenenkoop kunnen worden van i Partenopei.

Bezig met laden …