voetbalzone

‘Telefoontje Van Gaal en privéjet PSG overtuigden Reus niet’

Peter Nusselder19 feb 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2015, 08:40
Advertentie

Tot verrassing van velen heeft Marco Reus zijn contract met Borussia Dortmund verlengd. De sterspeler van de ploeg van trainer Jürgen Klopp stond in de belangstelling van vrijwel alle Europese topclubs, maar besloot om de huidige nummer vijftien van de Bundesliga langer trouw te blijven.

voetbalzone

Dat terwijl Reus na dit seizoen vanwege een gelimiteerde transfersom voor het relatief geringe bedrag van 25 miljoen euro had kunnen vertrekken en onder meer Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Manchester City en United, Arsenal en Liverpool in hem geïnteresseerd waren. BILD meent te weten hoeveel moeite sommige gegadigden wilden doen om de aanvaller in huis te halen.

Man United-trainer Louis van Gaal zou de Duits international persoonlijk hebben opgebeld, maar kon Reus er niet van overtuigen dat een verhuizing naar Old Trafford voor hem de beste keuze was. Voorzitter Nasser al-Khelaïfi van PSG bood de 25-jarige vleugelspeler naar verluidt zelfs een vlucht met een privéjet naar Parijs aan, om daar te kunnen praten. Ook dit bleek echter niet besteed aan Reus, die bijtekende bij zijn huidige werkgever.

Bezig met laden …