voetbalzone

Teleurgestelde Westerhof loopt blauwtje: ‘Toen dacht ik: bekijk het maar!’

Thijs Post04 okt 2014, 12:50
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2014, 12:50
Advertentie

Hans Westerhof heeft een ‘blauwtje gelopen’ bij Chivas Guadalajara, zo meldt De Telegraaf. Westerhof was in het verleden ook al werkzaam bij de Mexicaanse club en onlangs werd hij door clubeigenaar Jorge Vergara met spoed naar Mexico-Stad gehaald om te spreken over een baan als technisch directeur. Het werd echter niet waar Westerhof op gehoopt had.

Westerhof zat drie dagen te wachten op een hotelkamer, maar kreeg geen gehoor meer. “Ik ben zeer teleurgesteld in de wijze waarop ik ben behandeld”, aldus Westerhof in gesprek met het dagblad. “Ik was op vakantie met vrienden in Spanje toen Chivas me belde met de vraag of ik wilde praten. Ik zei: ‘Over een paar weken’. Nee, het zou urgent zijn. Nou, oké. Maar na een vliegreis van tien uur en drie kwartier om tafel met Vergara bleef het stil. Toen dacht ik: ik stap op, bekijk het maar!”

“Als ik had geweten dat er meer kandidaten waren voor de baan als eerste trainer, was ik helemaal niet gekomen. Ik houd er een nare smaak aan over in mijn mond”, aldus Westerhof, die in het seizoen 2011/12 nog directeur was van het Mexicaanse Pachuca.

Bezig met laden …