voetbalzone

Teleurstelling bij scorende Schöne: ‘Was de eerste helft echt zo zwak?’

Gijs Freriks17 sep 2014, 23:33
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2014, 23:33
Advertentie

Lasse Schöne redde woensdagavond een punt voor Ajax. De middenvelder schoot in de tweede helft een vrije trap achter Salvatore Sirigu en zorgde daarmee voor de 1-1 tegen Paris Saint-Germain. De 28-jarige Schöne hield desondanks gemengde gevoelens over aan de eerste groepswedstrijd in de Champions League.

voetbalzone

“Ik wil altijd winnen, waardoor er toch teleurstelling is. Gezien de tweede helft hadden we misschien ook wel meer verdiend”, zei Schöne. “Ik weet niet of de eerste helft echt zo zwak was, maar de tweede helft was in ieder geval stukken beter.” Na de gelijkmaker was Schöne ook nog dicht bij de 2-1, maar dit keer raakte hij uit een vrije schop de paal.

“Het is jammer dat die bal er ook niet invloog, maar misschien was dat ook te veel van het goede geweest. We moeten verder zoals we in de tweede helft speelden. Bovendien heeft Niki Zimling bewezen waartoe hij in staat is.” Schöne is overigens een twijfelgeval voor de Klassieker van komende zondag tegen Feyenoord; hij kampt met liesklachten.


Bezig met laden …