voetbalzone

‘Telkens dezelfde spelers die kansen missen bij PSV, het is teleurstellend’

Peter Nusselder24 nov 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2014, 08:50
Advertentie

PSV had zondag op bezoek bij FC Groningen een ruime overwinning kunnen boeken, maar na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord in stadion Euroborg en dus leverde het team van trainer Phillip Cocu twee dure punten in. Kansen waren er genoeg voor de Eindhovenaren.

voetbalzone

Met uitzondering van de 0-1 van Luuk de Jong bleven die echter allemaal onbenut. “Het valt me op dat het telkens dezelfde spelers zijn, die de kansen missen: Luciano Narsingh en Adam Maher”, legt Willy van de Kerkhof de vinger op de zere plek in gesprek met Omroep Brabant. Tweelingbroer René is het daarmee eens. “Het is teleurstellend. Als je ziet hoeveel kansen PSV krijgt en ze prikken er maar eentje in. Dat is heel slecht.”

De oud-internationals hebben wel een tip voor de selectie van Cocu. “Oefenen met Willy van der Kuijlen of Ruud van Nistelrooij”, doelt Willy van de Kerkhof op de PSV-topscorers uit het verleden. Zondag krijgt PSV bezoek van Feyenoord, dat nu op zeven punten staat. “Ze moeten ze maar even terugzetten op tien punten. Dan gaat het straks alleen maar tussen Ajax en PSV”, kijkt René vooruit.

Bezig met laden …