voetbalzone

'Telkens ging er wel iemand van Drenthe dood'

Daniel Cabot Kerkdijk25 mei 2011, 22:34
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2011, 22:34
Advertentie

De uitlatingen van Miroslav Djukic na afloop van de laatste competitiewedstrijd tegen Sporting Gijón (0-0) waren al niet mals, maar de inmiddels ex-trainer van Hércules heeft ook woensdag weer een sneer uitgedeeld aan de huurling van Real Madrid. De ex-Feyenoorder kwam de laatste maanden alleen maar negatief in het nieuws en dat zette kwaad bloed bij de technische staf, mede-spelers en supporters.

/

Drenthe ontbrak veelvuldig op de trainingen van de degradant of kwam steevast te laat. "Drenthe is de enige speler geweest die zich niet betrokken voelde", vertelt Djukic aan LaSexta. "Telkens ging er wel iemand dood, vijf of zes keer in totaal. De ene dag was het een oom, de volgende dag iemand anders. Om die reden kozen we ervoor om hem niet meer in onze plannen te betrekken. Vlak daarna kreeg hij die blessure. Een blessure die de medische staf nimmer heeft kunnen ontdekken."

"Als we zeven keer trainden, kwam hij vier keer te laat", vervolgde de voormalig verdediger. "Het leek wel of hij de proef op de som wilde nemen of ons voor de gek wilde houden." Drenthe meldt zich in de zomer weer bij Real Madrid, waar hij nog een contract tot de zomer van 2012 heeft. Het ligt in de lijn der verwachting dat Drenthe wederom verhuurd of verkocht zal worden.

Bezig met laden …