voetbalzone

Telstar-doelman ‘krijgt veel over zich heen’ en mag thuis tot rust komen

Thijs Post01 mrt 2012, 12:08
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2012, 12:08
Advertentie

Cor Varkevisser werd als jeugdspeler door Feyenoord aangetrokken en de keeper schopte het zelfs tot Jong Oranje. Doorbreken in De Kuip deed hij echter nooit en via Excelsior, VVV-Venlo en Sparta Rotterdam belandde hij in de kelder van het betaalde voetbal. Vanaf het seizoen 2010/11 keept hij namelijk voor Telstar, maar daar gaat het niet van een leien dakje voor de 29-jarige sluitpost.

De doelman heeft van de club namelijk een paar dagen vrijaf gekregen, zo meldt RTV Rijnmond. “Hij krijgt momenteel teveel over zich heen om goed te keepen”, aldus trainer Jan Poortvliet. “Wij vinden het beter voor Cor als hij de komende dagen thuis tot rust komt. Hij krijgt veel over zich heen waardoor hij zijn niveau van vorig jaar niet haalt.”

De oefenmeester kon niet zeggen of de problemen van Varkevisser door privé- of clubomstandigheden komen. Telstar heeft al vier competitieduels op rij niet meer gewonnen. Vrijdag (tegen Almere City) staat Stephan Veenboer onder de lat van de Witte Leeuwen, na die wedstrijd keert Varkevisser in principe terug in de selectie.

Bezig met laden …