voetbalzone

Telstar laat trots blijken: 'Wellicht in de voetsporen van Mahrez of Pogba'

Daniel Cabot Kerkdijk08 jul 2016, 20:38
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2016, 20:38
Advertentie

Tarik Tissoudali is komend seizoen niet meer op de Nederlandse velden te bewonderen. Telstar maakte vrijdagmiddag het vertrek van de aanvaller naar Le Havre in Frankrijk bekend. Tissoudali genoot ook interesse van diverse buitenlandse clubs, maar de keuze van de smaakmaker van afgelopen seizoen is uiteindelijk op de Ligue 2-club gevallen.

/

Bij Telstar blijft men met een dubbel gevoel achter. "We zijn enorm blij voor Tarik dat hij zich hier heeft kunnen ontwikkelen en een mooie transfer heeft kunnen verdienen, maar anderzijds gaan wij Tarik als speler en als persoon enorm missen bij Telstar", reageert algemeen directeur Pieter de Waard via de officiële kanalen.

Tissoudali was afgelopen seizoen goed voor negentien doelpunten en zeven assists in de Jupiler League. Telstar hoopt dat de aanvaller over een aantal jaar terug te zien is in de Europese top. "Hij gaat wellicht in de voetsporen treden van oud-spelers zoals Riyad Mahrez, held van Leicester City of Paul Pogba de stralende ster van Les Bleus en Juve", doelt de Jupiler League-club op voormalige spelers van de Fransen.

Bezig met laden …