voetbalzone

Telstar 'ongelooflijk blij en trots' na bekendmaking nieuwe trainer

Daniel Cabot Kerkdijk05 mei 2012, 19:55
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2012, 19:55
Advertentie

Marcel Keizer is de nieuwe coach van Telstar. De 43-jarige oefenmeester is momenteel trainer bij Topklasser VVSB en wordt de opvolger van Jan Poortvliet. Sinds zijn 33e is Keizer al eindverantwoordelijke binnen de top van het amateurvoetbal. Na succesvolle onderhandelingen kwamen beide partijen een tweejarig contract overeen.

Keizer maakte in het seizoen 1987/88 zijn debuut als voetballer in de hoofdmacht van Ajax. Na twee seizoenen maakte hij in 1989 de overstap naar SC Cambuur-Leeuwarden waar hij tot 1999 speelde. Nadien kwam hij nog twee seizoenen uit voor De Graafschap en sloot hij zijn loopbaan af in Emmen. Daarna was hij onder meer trainer van UVS en Argon. Met de laatste club promoveerde hij naar de Topklasse.

"Wij zijn ongelooflijk blij en trots om Marcel te mogen verwelkomen bij Telstar", stelt algemeen directeur Pieter de Waard. "Het door ons geschetste profiel, zijn kennis, ervaring en achtergrond maken hem voor ons de ideale kandidaat voor de Witte Leeuwen." Keizer: "Ik ben ongelooflijk blij met deze stap. Het is mooi dat ik deze stap kan maken nadat ik vorig jaar mijn trainerscursus succesvol heb weten af te ronden. Ik heb er erg veel zin in nadat ik, bewust, een tijd uit het betaalde voetbal ben geweest. Ik ben erg blij met de kans die ik bij Telstar krijg."

Bezig met laden …