voetbalzone

Ten Cate plukt Leto weg bij Liverpool

01 jul 2009, 09:29
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2009, 09:29
Advertentie
Henk ten Cate heeft zijn vierde versterking voor het aankomende voetbaljaar binnen. Liverpool maakt woensdag op de officiële website bekend dat zij Sebastian Leto is kwijtgeraakt aan Panathinaikos. The Reds ontvangen een onbekend bedrag voor de Argentijnse middenvelder, die over een doorlopend contract beschikte.



De 22-jarige Leto had in Engeland geen toekomst en speelde vorig seizoen al op huurbasis in Griekenland. De middenvelder kwam tot 24 competitiewedstrijden voor Olympiakos Piraeus, maar hoorde in de afgelopen weken niks meer van de club. Een langer verblijf bij Olympiakos was daarom geen optie; een langer verblijf in Griekenland was dat wél.

Ten Cate wilde de Argentijn graag bij zijn selectie halen en kreeg zijn zin. Leto is na Djibrill Cissé (Olympique Marseille), Kostas Katsouranis (Benfica) en Cédric Kanté (Nice) alweer de vierde aanwinst van de Nederlander, die volgend jaar weer serieus mee wil strijden om het landskampioenschap in Griekenland. Afgelopen seizoen eindigde Panathinaikos als derde, met tien punten minder dan kampioen Olympiakos.
Bezig met laden …