voetbalzone

Ten Cate wil Zonneveld graag huren

24 dec 2008, 07:03
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2008, 07:03
Advertentie
De geruchten over de interesse van Panathinaikos in Mike Zonneveld bevatten toch enige kern van waarheid. Henk ten Cate, die de selectie van de Griekse club onder zijn hoede heeft, hoopt op de komst van de verdediger, die bij PSV nauwelijks in de plannen van Huub Stevens voorkomt. "We hebben maar één linksback in de selectie."



Zonneveld kreeg deze week te horen dat hij eventueel mag vertrekken. "Ik heb daar met Jan Reker over gesproken", zegt Ten Cate in De Telegraaf. "Mijn vraag was of hij weg mocht. PSV wilde hem eerst níét laten gaan, maar later werd ik teruggebeld dat dit was veranderd. Wij willen Mike graag huren, maae PSV wil alleen over verkoop praten. We hebben afgesproken erop terug te komen."

De oud-speler van NAC Breda en NEC is de afgelopen maanden voor de posities van linksback en middenvelder langzaamaan uit beeld verdwenen. "Een paar keer dit seizoen zat Zonneveld niet eens bij de eerste achttien", analyseerde technisch manager Adrie van Kraaij eerder de situatie. "Als de gesprekken met een geïnteresseerde club op een normale manier verlopen en er een juiste prijs wordt betaald, willen we meewerken aan een vertrek. Dan denken we met name aan verkoop."

Panathinaikos plaatste zich eerder deze maand in stijl voor de achtste finales van de Champions League. In een groep met Internazionale, Anorthosis Famagusta en Werder Bremen eindigde de huidige nummer drie van de Griekse Superleague als eerste. In februari staat het Europese tweeluik met Villarreal op het programma.
Bezig met laden …