voetbalzone

Terim biedt excuses aan: 'Na de 0-2 gaven mijn spelers het op'

Bart Kruyt18 sep 2013, 08:10
Laatst bijgewerkt: 18 sep 2013, 08:10
Advertentie

Galatasaray hoopte net als vorig seizoen te kunnen verrassen in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid, maar kreeg dinsdagavond een pak slaag. De werkgever van Wesley Sneijder en Nordin Amrabat werd met liefst 1-6 afgedroogd en Fatih Terim wist precies wat het breekpunt in de wedstrijd was. Kort na rust miste Burak Yilmaz een enorme kans op de gelijkmaker, waarna Karim Benzema even later aan de overkant van het veld de 0-2 tegen de touwen schoof.

/

Benzema scoorde even later nog een keer en Cristiano Ronaldo maakte een hattrick. "Er valt niet veel te zeggen na zo'n forse nederlaag, maar we hebben de wedstrijd op een verschrikkelijke manier verloren", stelde Terim. "Real kreeg geen enkele kans in de eerste helft, terwijl wij er drie of vier kregen. Plotseling kregen we tegengoals zonder een normale reden. Na de 0-2 gaven mijn spelers het op, we konden niet tegen deze situatie vechten."

"Het is heel jammer", vond Terim. "Soms zijn een paar fouten al voldoende om een team dat op papier sterker is dan jou terug te laten komen in de wedstrijd. Maar op dit niveau is geen plaats voor de fouten die wij gemaakt hebben. Ik bied mijn excuses aan bij de supporters van Galatasaray en neem de volledige verantwoordelijkheid voor deze nederlaag op me."

Bezig met laden …