voetbalzone

Terim: ‘De manier waarop over hen gesproken wordt doet echt pijn’

Erik van Dam19 feb 2013, 17:46
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2013, 17:46
Advertentie

Fatih Terim vindt het jammer dat de media in Turkije zeer optimistisch zijn over de Champions League-confrontatie van woensdag met Schalke 04. Sinds de komst van Wesley Sneijder en Didier Drogba heerst er veel opwinding in Istanbul over de kansen van Cim Bom in de Süper Lig én in Europa. Terim weet echter dat Schalke 04 niet voor een kleintje vervaard is en blijft dus voorzichtig.

/

De coach van de Turken waarschuwt voor onderschatting van die Knappen. “We hebben Schalke 04 nu een paar maal geanalyseerd. Het maakt niet uit hoeveel geblesseerden ze hebben; het blijft een zeer sterk elftal. Ze hebben niet één van hun groepswedstrijden verloren”, benadrukt Terim een dag voor het duel. “De media in Turkije schilderen ze nu af als een zwak elftal, maar dat is niet zo.”

“De manier waarop over hen gesproken wordt doet echt pijn”, geeft de Galatasaray-trainer aan. “Wij moeten echt gefocust zijn op deze wedstrijd; als we de nul weten te houden, zou ons dat een goede uitgangspositie verschaffen voor de return. We onderschatten ze echt niet. Als we ze uitschakelen, roept de pers dat we een makkelijke tegenstander eruit gooiden. Maar daar hechten wij geen waarde aan.”

Bezig met laden …