voetbalzone

Terim sluit wonder niet uit en benadrukt: 'Hij zat fout, Mourinho weet dat'

Daniel Cabot Kerkdijk09 apr 2013, 00:05
Laatst bijgewerkt: 09 apr 2013, 00:05
Advertentie
/

Fatih Terim beseft dat Galatasaray dinsdagavond voor een loodzware opgave staat in de kwartfinale van de Champions League. De Turkse topclub moet voor eigen publiek tegen Real Madrid de 3-0 nederlaag van vorige week zien weg te werken. "In het voetbal is alles mogelijk'', zei Terim maandagavond. "We gaan proberen om een ronde verder te komen." Dat zal zonder Burak Yilmaz moeten gebeuren.

Burak kreeg in het heenduel in Madrid een gele kaart voor een vermeende schwalbe in het strafschopgebied, al bleek uit televisiebeelden dat er wel degelijk sprake was van een overtreding van Sergio Ramos. De tuchtcommissie van de UEFA weigerde maandag echter om de gele kaart van de aanvaller kwijt te schelden. "Tot op heden had Burak geen dag vrij, maar dinsdag is dat helaas wel het geval. Scheidsrechter Svein Oddvar Moen zat fout en José Mourinho weet dat", reageerde Terim.

"We zijn een van de beste clubs van Europa en we zullen wederom proberen om Real Madrid tegenstand te bieden", benadrukte Terim. "We zullen met passie spelen. Ik weet niet wat er dinsdagavond zal gebeuren. We zullen proberen om goed te spelen en een ronde verder te komen. We geven de strijd niet op. Waarom zou het niet kunnen? Uiteraard hebben we het wel over Real Madrid, een perfect team." Mourinho gaf maandag aan dat hij niet blij zou zijn geweest met een 3-1 zege. "Hij is een vriend van mij en heeft gelijk. Real Madrid is een topclub. Dat hij zo denkt, is normaal. Ik denk er net zo over."

Bezig met laden …