voetbalzone

Terim: 'We hebben nu al dingen bereikt die onbereikbaar leken te zijn'

Bart Kruyt02 apr 2013, 19:50
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2013, 19:50
Advertentie

Galatasaray neemt het woensdagavond in het Santiago Bernabéu op tegen Real Madrid en wordt in Spanje gesteund door duizenden meegereisde supporters. Fatih Terim hoopt dat zijn spelers vooral zullen genieten van het treffen met de Koninklijke, want hij weet dat zijn ploeg de underdog is. "Maar we hebben nu al dingen bereikt die onbereikbaar leken te zijn", benadrukte Terim.

/

De coach verwacht een zware opgave voor zijn ploeg: "Wij nemen het op tegen de moeilijkste tegenstander in de kwartfinale", zei Terim dinsdag op de persconferentie. "En als ik de coach van een van de zeven andere teams was geweest, had ik ook het liefst Galatasaray als opponent gekregen bij de loting. Toch mag dat geen excuus zijn. We komen uit een groep met Manchester United en hebben Schalke 04 uitgeschakeld. We hebben hard gevochten en dat blijven we doen."

Naast Terim schoof ook Wesley Sneijder aan voor de persbijeenkomst. "José Mourinho is geweldig en ik kijk er naar uit om tegen zijn ploeg te spelen", zei de middenvelder. "We zijn naar Madrid gekomen om te winnen en we zullen ons niet gaan verstoppen. Ik ben blij voor de fans van Galatasaray dat we in de kwartfinale zitten en ben gelukkig met mijn beslissing om hier te komen spelen. Burak Yilmaz en Didier Drogba? Ik kan het goed met ze vinden. Het zijn goede spelers, maar ze hebben ook veel goede spelers achter zich spelen."

Bezig met laden …