voetbalzone

Terugkeer Assaidi naar Stoke lijkt van de baan na komst Chelsea-aanvaller

Matthijs van Laar16 aug 2014, 14:15
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2014, 14:15
Advertentie
voetbalzone

Victor Moses laat Chelsea wederom achter zich. Net als vorig jaar wordt de aanvaller door de Londense club op huurbasis elders gestald: dit keer bij Stoke City. Daarmee lijkt een terugkeer van Oussama Assaidi, die vorig seizoen door Liverpool tijdelijk werd ondergebracht bij the Potters, definitief van de baan.

De 23-jarige Moses werd in de zomer van 2012 door Chelsea overgenomen van Wigan Athletic, maar succesvol is het avontuur van de Nigeriaans international in Londen nog niet te noemen. Nadat hij vorig seizoen dus uitkwam voor Liverpool, mag hij het nu gaan proberen bij de club van Erik Pieters. Coach Mark Hughes lijkt daarmee zijn gewenste buitenspeler te hebben gevonden en zal waarschijnlijk afzien van de komst van Assaidi.

Moses was in juni met zijn land nog actief op het WK in Brazilië, waar hij minuten maakte in het groepsduel met Iran en de achtste finale tegen Frankrijk. Na een korte vakantie keerde hij onlangs terug bij Chelsea, maar al snel werd duidelijk dat José Mourinho ook dit seizoen geen plaats voor hem zal hebben. Zijn contract bij the Blues loopt nog drie jaar door.

Bezig met laden …