voetbalzone

Tévez gepasseerd: ‘Hij is niet opgroepen door een groepsprobleem’

Thijs Post14 mei 2014, 20:14
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2014, 20:14
Advertentie

Bondscoach Alejandro Sabella van Argentinië had in de voorselectie geen plek voor Carlos Tévez, die afgelopen seizoen ijzersterk speelde bij Juventus. Nu kan Sabella weliswaar beschikken over tal van fantastische aanvallers, maar dat er inzake Tévez andere dingen spelen wordt toegegeven door bondsvoorzitter Julio Grondona.

voetbalzone

“Tévez is niet opgeroepen door een groepsprobleem”, laat de preses optekenen in de Zuid-Amerikaanse media. “Het is een probleem met de groep, het heeft te maken met de spelers. Er zijn veel spelers die vechten voor een positie in de ploeg. Het is geen goede zaak als ze er allemaal zijn, want aan het einde van de rit weet je niet wie er gaat spelen. Dan krijg je problemen, dat hebben we in het verleden ook al gezien.”

Sabella, die al sinds 2011 in de clinch ligt met Tévez, heeft Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain), Rodrigo Palacio (Internazionale) en Franco Di Santo ( Werder Bremen) wel opgenomen in zijn voorselectie. Tévez zelf lijkt er niet om te malen: hij heeft al aangegeven dat hij met zijn familie lekker naar Disneyland gaat.

Bezig met laden …