voetbalzone

Tévez: 'Ik bied helemaal geen excuses aan bij Ferguson'

Bart Kruyt16 mei 2012, 21:45
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2012, 21:45
Advertentie

Carlos Tévez neemt zijn in Engeland gesproken woorden terug. Tijdens de huldiging voor het kampioenschap van Manchester City hield de aanvaller een bord met 'RIP Fergie' in de lucht en City was er na afloop als de kippen bij om excuses aan te bieden. Tévez zei met een paar clichés ook 'sorry' tegen zijn voormalig manager bij Manchester United, maar meende daar niets van.

/

In gesprek met Olé laat Tévez weten dat hij nergens spijt van heeft. "Het lijkt wel alsof Ferguson de koning van Engeland is", zei de aanvaller van City. "Altijd als hij iets slechts zegt over iemand of onzin verkondigt over mij, dan wordt dat voor waarheid aangenomen. Ik heb nooit om excuses gevraagd. Als je iets verkeerds doet moet je 'sorry' zeggen, maar ik bied helemaal geen excuses aan bij Ferguson."

Tévez werkte twee jaar onder Ferguson bij United, voordat hij in 2009 de overstap maakte naar City. Na die transfer werd Fergie gevraagd of United ooit de underdog zou worden in de strijd met de rijke buurman en toen antwoordde de coach met 'nee, niet zolang ik leef'. Naar alle waarschijnlijkheid doelde de uitdagende tekst op het bord van Tévez op die uitspraak.

Bekijk hier de foto van Tévez met het bord.

Bezig met laden …