voetbalzone

‘Tévez is minder waard, wat als hij ook hier voor problemen gaat zorgen?’

Peter Nusselder12 okt 2011, 10:06
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2011, 10:06
Advertentie

Corinthians deed afgelopen zomer een poging om Manchester City-aanvaller Carlos Tévez terug te halen en had daar toen meer dan 45 miljoen euro voor over. Nu de Argentijnse aanvaller zich bij the Citizens onmogelijk heeft gemaakt denkt de Braziliaanse club daarvan te kunnen profiteren.

/

In januari gaat Corinthians namelijk opnieuw proberen Tévez terug naar Sao Paulo te halen, maar voorzitter Andrés Sánchez is niet van plan om zijn club het volle pond te laten betalen. “In de zomer hebben we een bod uitgebracht, hij is een interessante speler voor ons, en in januari gaan we kijken of er een nieuwe kans is”, vertelt Sánchez in de Engelse media. “Maar hij is geen 45 miljoen euro waard.”

De aanbieding die de Brazilianen in de winterstop zullen doen gaat veel lager zijn, voorspelt de preses. “Ik weet niet of ze ons nieuwe bod zullen accepteren, het gat is groot. Ik heb een bedrag in mijn hoofd, maar wat dat is zeg ik niet. Ons eerdere aanbod van 45 miljoen is in ieder geval niets meer waard. Na alle problemen is Tévez minder waard. Wat als hij ook hier voor problemen gaat zorgen?”, vraagt de preses zich hardop af.

Bezig met laden …