voetbalzone

Tévez na afketsen transfer 'teleurgesteld noch tevreden, maar erg rustig'

Bart Kruyt20 jul 2011, 21:38
Laatst bijgewerkt: 20 jul 2011, 21:38
Advertentie

Corinthians trok zich woensdag officieel terug uit de onderhandelingen met Manchester City over Carlos Tévez en de aanvaller ‘respecteert’ de beslissing van zijn werkgever om niet mee te werken aan een transfer. Corinthians kon niet aan de voorgenomen betaalwijze van City, dat direct tien miljoen euro wilde ontvangen en de overige 35 miljoen later, voldoen. Tévez zal ondanks het afketsen van de overgang niet voor problemen zorgen, verzekert zaakwaarnemer Kia Joorabchian.

/

“Ik denk dat Carlos een erg rustig persoon is”, citeert Sky Sports de belangenbehartiger. “Hij is teleurgesteld noch tevreden, maar erg rustig. We wachtten om te zien hoe de deal gestructureerd zou worden en hij probeerde er buiten te blijven door bijvoorbeeld nergens op aan te dringen. Er was een concreet bod en een akkoord was dichtbij, maar jammer genoeg is het niet doorgegaan.”

“Hij is nog altijd een City-speler en dat zal hij respecteren”, vervolgt Joorabchian. “Dat houden we zo ‘totdat’ er iets anders concreets op tafel ligt.” De Braziliaanse transferdeadline sluit donderdagmorgen, maar de agent denkt niet dat er alsnog een doorbraak komt in een transfer. “Met nog drie of vier dagen méér zou het wel afgerond kunnen worden. City heeft ook de intentie om Carlos te verkopen, maar nu ligt het allemaal te gecompliceerd.”

Bezig met laden …