voetbalzone

'Tévez of Balotelli? Ze zijn allebei meer dan welkom bij Heerenveen'

Bart Kruyt28 jul 2013, 19:38
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2013, 19:38
Advertentie

Marco van Basten is alweer jaren weg uit de Serie A, maar in Italië zal men hem nooit vergeten. De Utrechter maakte furore in het shirt van AC Milan en heeft er geen geheim van gemaakt dat hij ooit nog eens coach wil worden van i Rossoneri. Momenteel is Van Basten de hoofdtrainer van sc Heerenveen, maar hij volgt het Italiaanse voetbal nog met bovengemiddelde belangstelling.

/

Op het moment maakt Juventus de dienst uit in de Serie A. "Met Carlos Tévez en Fernando Llorente aan boord, is Juve nu ook goed genoeg om in Europa wat te winnen", zei Van Basten tegen Sky Italia. "Vorig seizoen won Juve met gemak de Scudetto, maar ik denk dat ze nu ook in het buitenland wat kunnen laten zien."

"AC Milan heeft wat problemen met geld, dus het is niet gemakkelijk om op de transfermarkt te blijven concurreren met clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain en Real Madrid", vervolgde Van Basten. "Tévez of Mario Balotelli? Het zijn allebei geweldige spelers en ze zijn allebei meer dan welkom bij sc Heerenveen", besloot San Marco met een knipoog.

Bezig met laden …