voetbalzone

Tévez ontkent in alle toonaarden: ‘Ik heb géén connecties met de barra’

Erik van Dam09 mrt 2016, 19:54
Laatst bijgewerkt: 09 mrt 2016, 19:54
Advertentie
/

Carlos Tévez heeft zich genoodzaakt gezien om een statement naar buiten te brengen over zijn vermeende connecties met de harde kern van Boca Juniors. Er dook recent een foto op waarop Tévez te zien was met diverse kopstukken van de zogeheten barra, maar volgens de Argentijn betrof het een eenmalige ontmoeting met de hooligans. Hij had ze voor die tijd nog nooit gezien of gesproken, zegt hij.

Op de foto, die werd gemaakt tijdens een nieuwjaarsdiner, was onder meer Mauro Martín te zien. Hij is de leider van de hooligans van Boca Juniors en werd onlangs veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf naar aanleiding van gewelddadigheden rond wedstrijden. Ook Rafael Di Zeo staat op de foto: hij was in het verleden leider van de barra en zat vier jaar achter de tralies. Hij wordt bovendien nog verdacht van poging tot moord.

Het onfrisse gezelschap waarin Tévez zich bevond heeft echter niets van doen met hem persoonlijk, verzekert Carlitos. “De foto is niet fake, maar ik heb géén connecties met de barra. Ik ben één keer met ze samen geweest, sinds ik bij Boca ben teruggekeerd. Ze vroegen me of ik naar een woning wilde komen om wat vlaggen te signeren. Maar nu lijkt het erop dat niemand de ander kent, ineens verstopt iedereen zich”, geeft Tévez aan bij FOX Sports in Argentinië.


Bezig met laden …