voetbalzone

Tévez ontkent opmerkelijk gerucht: 'Die mensen moeten eens respect tonen'

Matthijs van Laar23 jul 2014, 17:42
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2014, 17:42
Advertentie
voetbalzone

De aanstelling van Massimiliano Allegri bij Juventus zou grotendeels op het conto van Carlos Tévez geschreven kunnen worden, zo berichtten Italiaanse media woensdag. De Argentijnse ster van la Vecchia Signora begreep dat ook Roberto Mancini in beeld was om Antonio Conte op te volgen, waarop hij verhaal zou zijn gaan halen bij het bestuur. "Daar heb ik nooit over gesproken", claimt de spits echter.

Tévez werkte bij Manchester City samen met Mancini en de twee konden het, op z'n zachtst gezegd, niet met elkaar vinden. Dat een hereniging in Turijn niet op het wensenlijstje van de aanvaller stond, lijkt dan ook logisch. "Maar ik heb daar nooit met Giuseppe Marotta (sportief directeur, red.) over gesproken. Alles bij deze club is gebaseerd op respect en ik betwijfel of één speler in zijn eentje zoiets kan beslissen. De mensen die dit soort verhalen schrijven, moeten ook eens meer respect tonen."

Feit is dat Juve heeft gekozen voor Allegri, die enkele jaren geleden met AC Milan de landstitel veroverde, maar afgelopen januari op straat werd gezet. "Ik kende hem niet als coach, maar we werken nu goed samen. De mensen binnen en rond Juventus hielden van Conte, maar we moeten ons nu focussen op het heden en ons voorbereiden op de Serie A en de Champions League", aldus Tévez.

Bezig met laden …