voetbalzone

Tévez: ‘Ronaldo is geweldig, maar hij heeft niets waar ik jaloers op ben’

Erik van Dam04 nov 2013, 14:06
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2013, 14:06
Advertentie

Dinsdagavond staat de kraker Juventus - Real Madrid op het programma in de Champions League. Behalve een clash tussen twee absolute topclubs in Europa is het ook een ontmoeting tussen Carlos Tévez en Cristiano Ronaldo. De twee speelden in het verleden beiden voor Manchester United en maakten twee jaar lang deel uit van hetzelfde team.

/

In de seizoenen 2007/08 en 2008/09 speelde zowel Carlitos als CR7 in de aanval van United. In met name het eerste jaar was die combinatie een succes: Tévez maakte er 14 in de Engelse competitie, Ronaldo liefst 31 en hun club pakte de landstitel en won de Champions League. De sentimenten van toen spelen echter geen rol meer in deze tijd, lijkt het.

“Ronaldo is een geweldige speler, maar hij heeft niets waar ik jaloers op ben”, zegt Tévez in aanloop naar de wedstrijd van dinsdag. De Argentijnse aanvaller richt zich liever op de wedstrijd zelf dan op één van zijn tegenstanders in Turijn. “Ik zie het niet als een strijd tussen mij en hem. Ja, hij is een groot winnaar die we moeten afstoppen. Maar de drie overgebleven wedstrijden in de groep zijn voor ons allemaal finales. Ik hoop dat Juventus - Real een mooie wedstrijd wordt om naar te kijken.”

Bezig met laden …