voetbalzone

'Tévez voelt als een trein die nooit meer langskomt'

Thijs Post22 mrt 2012, 13:45
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2012, 13:45
Advertentie

Carlos Tévez maakte woensdag zijn rentree bij Manchester City en hij speelt dus niet, zoals velen een paar maanden geleden verwacht hadden, voor AC Milan. Vicevoorzitter Adriano Galliani vindt het nog steeds erg jammer dat de Argentijn niet naar zijn club is gekomen. Op persoonlijk vlak was Milan er uit met de speler, maar de clubs konden het niet eens worden.

/

“Het voelt als een voorbijgeraasde trein die niet voor de tweede keer langskomt”, baalt Galliani tegenover de Italiaanse media. “Ik heb hem in actie gezien tegen Chelsea. Na zes maanden zonder wedstrijden speelde hij als vanouds en met een pass besliste hij de wedstrijd. Dat kan cruciaal zijn voor Manchester City.”

“Ik wilde Tévez graag hebben, maar het lot besliste anders. We zijn hoe dan ook erg blij met Maxi López”, verzekert de sportbestuurder. Nu Tévez niet is gekomen, betekent dat ook dat Alexandre Pato weer kansen krijgt. “Hij blijft bij ons, hij is een belangrijke speler”, zegt Galliani, die tot slot Marco van Basten uitsluit als nieuwe hoofdtrainer. “Van Basten is Van Basten, maar we hebben geen nieuwe trainer nodig.”

Bezig met laden …