voetbalzone

Tévez wees Chelsea af: 'Conte zei: 'Ik heb je nodig''

Bart Kruyt27 jul 2016, 21:52
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2016, 21:52
Advertentie

Carlos Tévez rekende maandagavond af met de geruchten over een transfer naar Napoli of Chelsea, door te beloven dat hij bij Boca Juniors zal blijven. Dat is een flinke teleurstelling voor Antonio Conte, die daadwerkelijk heeft geprobeerd om Tévez naar Chelsea te halen.

/

Conte werkte met de Argentijn samen bij Juventus en wilde dat in Engeland graag weer doen bij Chelsea. “Ik zat met mijn familie in de auto, toen hij me belde”, vertelde de 32-jarige Tévez bij Radio La Red. “Hij zei me dat hij een spits zocht en of ik naar Chelsea wilde komen. Hij zei: ‘Kom naar ons, laten we weer samen vechten en de Premier League winnen. Ik heb iemand nodig zoals jij, een leider’. Maar ik vertelde hem dat ik niet kon vertrekken bij Boca.”

Tévez hoopte met Boca opnieuw de Copa Libertadores te kunnen winnen, maar in de halve finale werd de ploeg uitgeschakeld door Independiente del Valle. Tévez voelde zich toen zo slecht, dat hij even heeft overwogen om te stoppen met voetballen: “Twee dagen na de uitschakeling moesten we weer trainen en ik dacht dat de ergste teleurstelling toen wel achter de rug zou zijn. Maar dat was niet zo. Ik was geïrriteerd, gedemotiveerd, ik wilde niet langer blijven. Daarom vroeg ik de coach of ik er een periode tussenuit kon. Nu ben ik er weer helemaal klaar voor.”

Bezig met laden …