voetbalzone

'Tévez zit nu op het niveau dat Zidane ook haalde bij Juventus'

Bart Kruyt17 okt 2014, 11:31
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2014, 11:31
Advertentie

Carlos Tévez is geweldig begonnen aan het nieuwe seizoen. De aanvaller van Juventus staat na vijf competitiewedstrijden al op zes doelpunten en was in de Champions League ook al tweemaal trefzeker tegen het Zweedse Malmö FF. Marcello Lippi is bijzonder onder de indruk van wat Tévez allemaal laat zien en vergelijkt de Argentijn met Zinedine Zidane.

voetbalzone

Volgens Lippi is Tévez op het moment net zo invloedrijk als Zidane in de jaren negentig was bij Juve. "Tévez speelt nu zo goed, dat ik automatisch terug denk aan mijn eigen glorietijden bij Juve", zegt de oefenmeester. "Tévez zit op het niveau dat Zidane ook haalde in zijn beste periode bij Juventus. Hij is nu de leider van het team en heeft nog nooit een steek laten vallen."

"Hij is echt uniek", vervolgt Lippi over Tévez. "Er is niemand zoals hem, ook niet bij AS Roma, waar toch veel goede spelers zitten. Tévez doet geweldige dingen voor Juventus, maar Juventus doet ook geweldige dingen voor Tévez. Als voormalig coach van de club ben ik hier erg blij mee en ik hoop dat Juve dit seizoen ook goed kan presteren in de Champions League."

Bezig met laden …