voetbalzone

‘The Ox’ klaar met Barça-gerucht: ‘Niet terecht om zulke vragen te stellen’

Tim Siekman17 dec 2017, 19:50
Laatst bijgewerkt: 17 dec 2017, 19:50
Advertentie

Liverpool won zondag eenvoudig van Bournemouth (0-4) en met name de openingstreffer van Philippe Coutinho was een memorabele. De Braziliaan verschalkte verschillende tegenstanders en schoot de bal vervolgens tegen de touwen. De spelmaker, die in de hevige belangstelling staat van Barcelona, werd na het duel echter snel geconfronteerd met het gerucht dat hij deze winter naar Catalonië kan verkassen.

In gesprek met Sky Sports kreeg Coutinho de vraag hoe het precies zit met de transfer naar Barcelona. "Ik houd van voetballen. Iedere keer als ik het veld opstap, doe ik mijn best", aldus Coutinho. Vervolgens besloot Alex Oxlade-Chamberlain, die ook bij het interview aanwezig was, in te grijpen, zodat zijn teamgenoot zich niet steeds hoeft te herhalen.

"Hij is momenteel een speler van Liverpool. En hij doet het geweldig voor ons. Hij is de meest professionele speler die ik dit seizoen heb meegemaakt. Hij is van een ongekend niveau, al vanaf het begin van het seizoen. Iedere keer als hij het veld opstapt, geeft hij alles voor de club. Dat is het belangrijkste. Het is niet terecht om alleen maar zulke vragen te stellen. Hij geeft alles, dat is alles wat we kunnen vragen", aldus the Ox.

Bezig met laden …