voetbalzone

Thiago predikt voorzichtigheid: ‘We zijn jong en verdienen veel geld’

Gijs Freriks01 aug 2016, 21:52
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2016, 21:52
Advertentie

Thiago Alcántara werd door Josep Guardiola naar Bayern München gehaald, maar de 25-jarige middenvelder moet het nu zonder de naar Manchester City vertrokken trainer stellen. De samenwerking met Carlo Ancelotti bevalt echter uitstekend, zo vertelt de tienvoudig international aan Goal.

/

“Zijn bezieling is erg groot en daardoor kijken wij ook weer naar nieuwe opdrachten uit. We kijken ernaar uit om onder Carlo te spelen en we hebben erg veel zin in het nieuwe seizoen”, aldus Alcántara. “Het is ook heel makkelijk om onder Carlo van het spelletje te genieten omdat hij zelf ook een voetballer is geweest. Daarnaast kan je heel veel van hem leren, want hij neemt heel veel ervaring met zich mee.”

“Hij weet hoe hij met zijn spelers moet omgaan. We hebben verder gewoon een goede ploeg en er heerst een uitstekende stemming”, aldus Thiago, die tijdens het interview ook nog wordt gevraagd over zijn plannen na zijn actieve carrière. “We zijn erg jong en verdienen ongelooflijk veel geld in korte tijd. We moeten daar voorzichtig mee omgaan omdat we nog niet weten wat er na het voetbal komt. Wat ik na mijn carrière wil, weet ik ook nog niet.”

Bezig met laden …