Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thom Haye maakt eerste interlandgoal voor winnend Indonesië; Calvin Verdonk maakt debuut

Laatste update:

Thom Haye heeft dinsdagmiddag zijn eerste doelpunt voor Indonesië gemaakt tijdens het gewonnen duel met de Filipijnen. De 29-jarige middenvelder, die deze zomer uit zijn contract loopt bij sc Heerenveen, zag zijn ploeg met 2-0 winnen.

Bijzonderheden:


Haye begon opnieuw in de basis bij Indonesië, dat vorige week het WK-kwalificatieduel met Irak (0-2) verloor. Ook onder anderen Jay Idzes, Calvin Verdonk, Nathan Tjoe-a-On en Ragnar Oratmangoen stonden aan de aftrap.

Het duurde ruim een half uur voordat Haye met een heerlijke goal de score opende namens de thuisploeg. De rechtspoot besloot vanaf een meter of twintig uit te halen en zag zijn inzet in de rechterhoek van het doel belanden: 1-0. Tjoe-a-On was verantwoordelijk voor de assist op de 2-0, die Rizky Ridho voor zijn rekening nam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Leuk. Schitterend en voetbalgek land. Hopelijk halen ze ooit het WK.

Schitterend dit, ik heb die wedstrijd gezien, Indonesie was heer en meester alleen ze missen een spits, hopen dat Ole Romeny wil gaan naturaliseren, zoals Jairo Riedewald wilt voor Indonesie

11 juni 2024 om 18:37

Soms is het wel beschamend om te zien dat Indonesiërs op social media Maatsen en Reijnders spammen met berichten Join Indonesia

11 juni 2024 om 18:40

Maatsen zijn moeder is Indonesisch? Of indo?

11 juni 2024 om 18:47

Ik zie het meer als iets positief, ze geven hun die liefde die ze misschien ergens anders niet krijgen

11 juni 2024 om 19:31

Wat is het verschil tussen Indonesisch en indo als ik vragen mag? Overigens kan de link ook gelegd worden vanuit de Surinaamse Javanen. Op die manier kunnen Riedewald en Maatsen ook Indonesisch bloed hebben. Of gaat dat te ver terug om nog te naturaliseren?

11 juni 2024 om 22:15

Indonesisch is dat je 100% Indonesisch bent. Indo is gemixt vanuit het oude Nederlands-Indië.

Lekker volle bak in GBK stadion met ongeveer 70.000 man. Indonesie door de overwinning ook alvast geplaatst voor de Azië Cup 2027 in Saudi Arabië.

Ik vind het maar wanhopig als Indonesische mensen aan Reijnders sturen dat hij die overstap moet maken ha ha

Is Indonesisch vs. Moluks geen ding meer?

Voor gasten zoals Thom is dit leuk, had er bij Nederland toch niet aan gekomen terwijl ik het een mooie middenvelder vind, ook bij NAC mooie goals gemaakt. Maar kan me niet voorstellen dat je Indonesië kiest als je een kans krijgt bij Nederland, zal wellicht nooit veranderen maar voor modale profvoetballers die de kans willen pakken op een exotisch avontuur is het wel mooi.

11 juni 2024 om 22:52

En kijk naar de volgers. Voor een gemiddelde voetballer is een beetje bij verdienen via social media niet verkeerd

12 juni 2024 om 08:48

Ik vind het alleen maar mooi dat de Indonesische mensen dat doen. Het geeft aan dat ze alleen maar liefde hebben voor de mensen met indonesische roots en op de hoop dat ze ipv Nederland toch Indonesie kiezen.

De tijden veranderen he, ik ben laatste op vakantie geweest in Indonesie en ik kwam een molukse man tegen en die zei zelf dat het maakt niet uit waar je vandaag komt, van Medan to Jakarta of Denpasar wij zijn allemaal 1 Indonesie. Dat is iets heel moois om te horen, iets waar Nederland toch wel wat van kan leren.

Als men weet dat ze niet goed genoeg zijn voor Nederland, dan is het alleen maar logisch dat ze voor Indonesie kiezen want die recht hebben ze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren