voetbalzone

'Thomas en ik kennen elkaar door en door, daarom hoeven we niet te praten'

Matthijs van Laar02 mrt 2016, 12:17
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2016, 12:17
Advertentie
/

Robert Lewandowski ziet voorlopig geen enkele reden om Bayern München te verlaten. De Poolse spits duikt geregeld op in de roddelkaternen van de Britse en Duitse media, maar hij heeft het uitstekend naar zijn zin. Hij vraagt zich af of hij elders net zo goed begrepen zal worden als bij zijn huidige werkgever.

Met name de wisselwerking met Thomas Müller is speciaal, vertelt Lewandowski in gesprek met Goal. De twee zijn dit seizoen gezamenlijk al goed voor veertig doelpunten in de Bundesliga. “Thomas en ik kunnen het gewoon heel erg goed met elkaar vinden. Als we samenspelen, ontstaat er iets. We begrijpen elkaar blind.”

“Thomas weet iedere seconde waar ik ben, hoe ik beweeg”, vervolgt Lewandowski. “Andersom is dat net zo. We kennen elkaar door en door. Daarom hoeven we op het veld ook nauwelijks iets tegen elkaar te zeggen.” De 27-jarige international, wiens naam vaak wordt gelinkt aan Real Madrid, was dit seizoen in 22 competitieduels al goed voor 23 goals en 4 assists. Müller staat op 17 treffers en 7 assists.

Bezig met laden …