voetbalzone

Thomson verlaat Rangers en gaat voor avontuur bij Middlesbrough

Robert Smid16 jul 2010, 11:38
Laatst bijgewerkt: 16 jul 2010, 11:38
Advertentie

Glasgow Rangers kan definitief op zoek naar een nieuwe middenvelder. De Schotse topclub heeft besloten om Kevin Thomson nog deze zomer van de hand te doen. De 25-jarige Schot had nog een lopend contract voor een jaar, waarop zijn werkgever heeft besloten nu nog te verkopen om toch nog wat geld voor hem op te strijken.

Thomson gaat het in Engeland proberen bij Middlesbrough, dat ongeveer 2,5 miljoen euro voor de middenvelder over heeft. Glasgow Rangers laat in een verklaring op de eigen website weten dat het bod te goed was om te laten liggen. “Aangezien hij het laatste jaar van zijn contract inging, vonden wij het bod goed genoeg voor zowel de speler als voor de club.”

De in Edinburgh geboren Thomson was de afgelopen jaren een belangrijke kracht van de Rangers. Hij won vijf grote prijzen, waaronder de Schotse titel in 2009 en 2010. Verder maakte hij deel uit van de selectie die in 2008 de finale van de UEFA Cup wist te bereiken. Thomson is nu alweer de vierde versterking van Middlesbrough in minder dan twee weken.

Bezig met laden …