voetbalzone

Thorgan Hazard in navolging van broer Eden prof in Frankrijk

Peter Nusselder08 apr 2010, 10:10
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2010, 10:10
Advertentie

Waar grote broer Eden Hazard momenteel furore maakt in de Franse competitie bij Lille, hoopt de jongere Thorgan Hazard in zijn voetstappen te kunnen treden. De zeventienjarige Belg heeft een contract tot 2013 getekend bij RC Lens, aldus de Gazet van Antwerpen. De jonge middenvelder was al jeugdspeler bij Lens.

Voor zowel Lens als de Belgische nationale ploeg is het te hopen dat Thorgan zijn oudere broer achterna gaat. Eden Hazard is international en werd onlangs door niemand minder dan Zinedine Zidane in verband gebracht met Real Madrid. Overigens kon ook Thorgan in het verleden naar Lille, maar ging dit niet door omdat hij niet constant met zijn broer vergeleken wilde worden.

De negentienjarige Eden is bezig aan zijn derde seizoen bij Lille en speelde inmiddels 64 wedstrijden in de Franse Ligue 1, waarin hij tot acht treffers kwam. De Rode Duivel speelde zich in de kijker bij diverse Europese clubs en liet al weten grote toekomstplannen te hebben. “In de toekomst zou ik graag voor Real Madrid of Arsenal willen spelen.”

Bezig met laden …