voetbalzone

Thuisblijver Muntari is ‘erg teleurgesteld’ en hoopt op invitatie Appiah

Erik van Dam05 nov 2010, 20:42
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2010, 20:42
Advertentie

Ghana oefent op 17 november tegen Saudi-Arabië, maar daar zal Sulley Muntari niet bij zijn. De middenvelder van Internazionale werd ná het WK in Zuid-Afrika niet meer opgeroepen en is ditmaal door interim-bondscoach Kwasi Appiah niet uitgenodigd. Op het mondiale eindtoernooi kreeg Muntari de status van bad boy, na strubbelingen tussen hem en de technische staf.

/

De linkspoot is echter wel van plan om zich terug te knokken: “Aan het begin van het seizoen ging het moeilijk, maar de laatste weken zijn dingen verbeterd en ik hoopte dat ik deel zou uitmaken van de Black Stars”, zegt de 26-jarige Muntari. “Het enige wat ik moet doen is doorgaan met hard werken en vechten voor mijn plekje bij de Black Stars en dat is precies wat ik zal doen.”

De 57-voudig international benadrukt dat de ‘disciplinaire kwesties’ reeds zijn opgelost en geen staartje meer zullen hebben met betrekking tot bijvoorbeeld boetes. “Ik heb excuses gemaakt en heb ervan geleerd en zal ze niet meer herhalen”, erkent Muntari. “Mijn excuses zijn aanvaard in vertrouwen, dus ik denk niet dat er nog ‘lopende issues’ zijn.” Muntari werd buiten de selectie gelaten voor de wedstrijden tegen Zuid-Afrika, Swaziland en Sudan.

Bezig met laden …