voetbalzone

Tielemans bijt van zich af na gerucht: ‘Wie dit beweert liegt’

Yanick Vos17 aug 2016, 20:51
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2016, 20:51
Advertentie
/

Youri Tielemans, de negentienjarige middenvelder van Anderlecht, zou volgens voormalig ploeggenoot Lukasz Plonowski gebeld zijn door José Mourinho met de vraag hoe hij het zou vinden om naar United te komen. Een dag voor het duel met Slavia Praag reageert Tielemans op de uitlatingen van Plonowski.

In een interview met het Poolse medium Weszlo verkondigde Plonowski dat er een gesprek tussen Mourinho en Tielemans had plaatsgevonden. “Youri belde me laatst op en zei: ‘Luke, weet je wie me belde? Mourinho. Hij vroeg me hoe ik het zou vinden om de kans te krijgen naar Manchester United te komen'”, aldus Plonowski, inmiddels speler van Wisla Pulawy.

Op de clubwebsite van Anderlecht ontkent Tielemans contact met Mourinho: "Ik heb nooit gezegd dat ik contact heb gehad met Mourinho. Wie dit beweert liegt. Ik heb enorm veel respect voor meneer Mourinho en voor vele andere trainers, maar hij heeft me nooit gebeld. Ik focus me op mijn carriè en op de belangrijke wedstrijd van donderdag”, aldus Tielemans, wiens contract bij de club uit Brussel nog doorloopt tot medio 2020.

Bezig met laden …