voetbalzone

Tighadouini mag bij Málaga vertrekken: ‘Ik sta open voor de Eredivisie’

Daniel Cabot Kerkdijk18 jan 2016, 17:49
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2016, 17:49
Advertentie

De wegen van Adnane Tighadouini en Málaga gaan deze maand zeer waarschijnlijk scheiden. De 23-jarige aanvaller wil en mag het komende halfjaar op huurbasis vertrekken. Een directiewissel heeft ervoor gezorgd dat hij de afgelopen twee maanden amper binnen de lijnen verscheen; de voormalige technische en algemeen directeur van de Spaanse club werd vervangen.

voetbalzone

Tighadouini kende weliswaar een moeizame start in Málaga, maar in oktober en de eerste helft van november kwam hij steeds vaker in het veld. Na de interlandperiode was het ineens voorbij. "Ik snapte het niet. Zo van: 'hè, ik heb toch goed gespeeld?'. Dat was niet fijn”, erkent de ex-speler van onder meer NAC Breda in gesprek met FOX Sports.

Málaga heeft het management van Tighadouini groen licht gegeven om een tijdelijke club te vinden. De aanvaller sluit een tijdelijke rentree in de Eredivisie niet uit. “Daar kan ik meteen mijn ding doen. Ik sta er zeker open voor. Een terugkeer naar de Eredivisie zou mooi zijn. Welke club? Maakt me niet uit. Ik sta voor alles open. Er breekt een nieuwe periode voor me aan. We zullen het wel zien.” Tighadouini kwam in tien Primera División-duels en twee Copa del Rey-wedstrijden in actie; hij scoorde tegen Deportivo la Coruña (2-0).

Bezig met laden …