voetbalzone

Tissoudali blij met 'ambitieuze club': ''Eredivisie-clubs hapten niet echt'

Daniel Cabot Kerkdijk08 jul 2016, 23:14
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2016, 23:14
Advertentie
/

Tarik Tissoudali leek in de Eredivisie aan de slag te gaan, maar Telstar maakte vrijdag bekend dat de aanvaller zijn loopbaan bij Le Havre voortzet. Tissoudali zag in eerste instantie geen heil in de Ligue 2. Na enige research nam hij een ander standpunt in. "Een ambitieuze club met een mooie geschiedenis. Een club waar pas nog een speler voor meerdere miljoenen is weggekocht."

Tissoudali doelt op Lys Mousset, die naar Bournemouth is vertrokken. Le Havre is ook de voormalige club van spelers als Riyad Mahrez, Paul Pogba en Dimitri Payet. "Vele spelers hebben zich bij Le Havre kunnen ontwikkelen en een mooie stap kunnen maken", vertelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Ik wil ook alles op alles zetten om zo'n goede voetballer te worden."

Le Havre bereikte al snel een akkoord met Telstar en ook de onderhandelingen met Tissoudali zelf verliepen vrij vlot. Hij had uiteindelijk geen goed gevoel bij een overstap naar de Eredivisie. "Ik vond dat de Eredivisie-clubs niet echt hapten, ze zetten er de vaart niet echt achter. Bij Le Havre werd ik ontvangen alsof ze me al jaren kenden. Nee, ik heb er geen moeite mee dat ik Nederland nu verlaat."

Bezig met laden …