voetbalzone

Tissoudali op weg naar Eredivisie: 'Heb een goed gevoel bij de club gekregen’

Chris Meijer29 mei 2017, 13:27
Laatst bijgewerkt: 29 mei 2017, 13:27
Advertentie

Het gepromoveerde VVV-Venlo kan volgend seizoen beschikken over de diensten van Tarik Tissoudali. De aanvaller wordt door de Limburgers gehuurd van het Franse Le Havre, zo meldt FOX Sports. Het afgelopen halfjaar kwam Tissoudali op huurbasis uit voor SC Cambuur, waarmee hij promotie misliep.

“Dat was heel jammer, want ik heb een mooie tijd in Leeuwarden gehad. Daar heb ik weer veel minuten kunnen maken en mezelf in de kijker gespeeld”, zegt de 24-jarige aanvaller, die vorige zomer de overstap maakte van Telstar naar Le Havre. In de Franse havenstad speelde hij nog geen minuut in het eerste elftal. Hij mocht van de club opnieuw tijdelijk vertrekken en VVV bleek het meest concreet.

“VVV biedt mij nu de kans om in de Eredivisie uit te komen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ze zochten een buitenspeler en ik pas in dat profiel. Ik heb een heel goed gevoel bij de club gekregen”, stelt Tissoudali, die nog tot 2020 vastligt bij de Franse club. Vorige week versterkte VVV-Venlo zich al met de Duitse doelman Lars Unnerstall.

Bezig met laden …