voetbalzone

Tité gaat met Ronaldo en co op jacht naar Braziliaanse landstitel

Bart Kruyt18 okt 2010, 17:50
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2010, 17:50
Advertentie

Ronaldo en Roberto Carlos krijgen bij Corinthians te maken met Andenor Bacchi, beter bekend als Tité. De Braziliaanse topclub meldt op haar officiële website dat de oefenmeester is vrijgegeven door Al-Wahda en één dezer dagen naar Zuid-Amerika reist om een contract van zijn handtekening te voorzien. Voor hoeveel jaar Tité gaat tekenen, is op het moment nog niet bekend.

De 49-jarige oefenmeester had nog een contract bij Al-Wahda dat tot december 2011 doorliep, maar in onderling overleg is besloten om de samenwerking te beëindigen, zodat Tité terug kan keren naar zijn vaderland. Bij Corinthians wordt hij de opvolger van Adislon Dias Batista, die na vijf competitiewedstrijden op rij zonder zege de handdoek in de ring wierp.

Zonder Batista verloor Corinthians ook nog punten bij Guarani (0-0), maar desondanks staat de club er nog goed voor. Corinthians heeft na dertig competitiewedstrijden vijftig punten verzameld: slechts vier minder dan koploper Cruzeiro. Er zijn nog acht speelronden te gaan in de Braziliaanse Série A.

Bezig met laden …